Skip to content

Kolster vahvistuu kansainvälisellä osaamisella

06.10.2022

Kolsterin uudet asiantuntijat Peter Banks ja Maria Kivi-Mannila tuovat Kolsterille kokemusta ja asiantuntemusta erityisesti Isoon-Britanniaan liittyen.

Peter Banksin työkokemus sisältää kolme vuotta tutkijana Ison-Britannian patenttivirastossa ja neljä vuotta patenttiasiamiehenä patenttitoimistossa Isossa-Britanniassa. Hän on valmistunut Cambridgen yliopistosta luonnontieteistä.

”Odotan, että pääsen tuomaan Kolsterille kokemukseni Ison-Britannian patenttilainsäädännöstä -ja käytännöstä”, sanoo Banks. Banksilla on kokemusta erilaisten asiakasryhmien auttamisesta aina keksijöistä yliopistoihin ja monikansallisiin yrityksiin asti.

Maria Kivi-Mannila on puolestaan työskennellyt Isossa-Britanniassa Patent Administratorina. Hän on opiskelut Tallinnan teknillisessä yliopistossa ja suorittanut maisteriohjelman Wienin yliopistosta opiskeltuaan eurooppalaista ja kansainvälistä liikejuridiikkaa.

Hänellä on kokemusta muun muassa mallisuojan käsittelyprosessista Isossa-Britanniassa. ”Odotan innolla asiakkaisiin tutustumista ja uusien asiakassuhteiden luomista”, kertoo Kivi-Mannila.

Haluatko kuulla lisää Ison-Britannian palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ