Skip to content

Kolster voitti VTT:n tarjouskilpailun – voitto kertoo laadusta ja sitoutumisesta

20.11.2023

Kolster on saavuttanut voiton VTT:n järjestämässä tarjouskilpailussa patenttipalveluita koskien. Tarjouskilpailun voittaminen vahvistaa Kolsterin asemaa yhtenä alan merkittävimmistä toimijoista.

VTT, (Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy), on yksi Euroopan keskeisistä tutkimuslaitoksista. Suomen valtion omistama VTT on sekä yritysten että julkisen sektorin luottokumppani tutkimuksessa, kehityksessä ja teknologisissa innovaatioissa.

Kolsterin voitto VTT:n tarjouskilpailussa on osoitus Kolsterin asiantuntemuksesta. Kolsterin Head of Mechanical Engineering, European Patent Attorney Stefan Holmström kertoo tarjouskilpailusta: ”Kolster ei kilpaile pelkästään hinnalla. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja haluamme tuottaa asiakkaillemme johdonmukaisesti ensiluokkaista laatua. Silloin esimerkiksi lyhyet vasteajat ovat myös merkittävässä asemassa.”

Kolsterin laaja asiakaskunta ulottuu startupeista globaaleihin suuryrityksiin ja yksityisistä keksijöistä tutkimuslaitoksiin asti. Kyky tarjota räätälöityjä ja kattavia IPR-ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin on auttanut Kolsteria vakiinnuttamaan asemaansa luotettavana IP-kumppanina.

Kolsterin lisäksi VTT:llä on muitakin IPR-toimittajia. Tarjouskilpailun voitto heijastaa Kolsterin sitoutumista ensiluokkaiseen laatuun ja asiakasodotusten täyttämiseen.

Tarvitsetko apua tai uutta näkökulmaa aineettomien oikeuksien hallinnointiin ja suojaukseen? Autamme sinua kehittämään aineettomasta omaisuudestasi kilpailuetua.

OTA YHTEYTTÄ

Stefan Holmström
Partner, Head of Mechanical Eng., European Patent Attorney
stefan.holmstrom@kolster.com
+358 50 524 2408

Sanna Häikiö
Partner, Director, Kolster Legal, Counsel IP & Technology Law
sanna.haikio@kolster.com
+358 40 532 2511