Uutiset  ⋅   patentti

Kolsterille huippusija patenttien käsittelyssä IAM Patent 1000 -listalla

19.08.2021
Takaisin

Kolster sijoittui tuoreimmassa IAM Patent 1000-listauksessa neljänneksi patenttien käsittelyn kategoriassa. Lisäksi Kolster sai enemmän erillismainintoja kuin yksikään saman kategorian yrityksistä.

Kolster sai neljännen sijan tuoreella IAM Patent 1000-listauksella patenttien käsittelyn kategoriassa. Lisäksi Kolster sai enemmän erillismainintoja kuin muut saman kategorian IP-yritykset. Kerran vuodessa julkaistava IAM Patent 1000 listaa Yhdysvalloissa toimivia maailmanluokan patenttiammattilaisia ja -yrityksiä.

Näin IAM Patent 1000-listaus 2021 kertoo Kolsterista:

Kolsterin 146-vuotisen historian aikana kerryttämä kokemus on ”massiivinen luottamusbuusti – asiakkaat tietävät, että asiat hoidetaan loistavasti. Arvokas kumppani, jonka palvelu on aina ammattitaitoisen lisäksi myös ystävällistä.”

”Täynnä eri tekniikan alojen asiantuntijoita, joiden yhdistetty osaaminen parantaa lopputulosta. Yritys erottuu läpinäkyvillä raportoinnin ja laskutuksen toimintamalleillaan.”    

Kati Leinonen, Head of ICT and electrical engineering sekä aiemmin Nokian senior IP specialist, osaa luonnostella ja tunnistaa liiketoiminnalle arvoa tuottavia patentteja.

“Tajuttoman kokeneeseen” Tapio Äkräkseen “voi luottaa kunnon neuvojen toivossa” huipputekniikan alueella. Hän on ollut pelissä yli kolme vuosikymmentä, ja ymmärtää, kuinka oikeudet saa itselleen sekä kotimaassa että kansainvälisellä tasolla.

Tietoliikenneasiantuntija Marjut Honkasalon sormi on tarkasti uusien ja nousevien teknologioiden pulssilla. Hän on aktiivisesti mukana kansainvälisissä verkostoissa kehittämässä EPO-käytäntöjä.

Lisensointi on yksi Hannes Kankaanpään monista erityisvahvuuksista. Aiempi työkokemus Teknologian tutkimuskeskus VTT:n legal counselina on hyödyksi R&D-sopimusten kimuranteimmissakin kiemuroissa.

Aiemmin öljynjalostuksen saralla in-house counselina ja IP rights managerina toiminut Krister Karlsson ottaa kärkisijan kaikessa bioteknologian ja kemian liittyvässä. Hänen kokonaisvaltainen näkemyksensä patenttisuojasta takaa, että IP-strategia istuu asiakkaiden liiketoimintamalleihin.