Patentit  ⋅   Uutiset  ⋅   Lakipalvelut

Sini Petsalo vahvistaa paikallista palveluamme Kuopiossa

06.02.2019
Takaisin

6.2.2019

DI, OTM Sini Petsalo aloitti patenttiasiamiestehtävissä Kolster Kuopion toimipisteessä 1.2.2019.

Sinillä on kymmenen vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä energia-alalta sekä lakimieskokemusta kahden vuoden ajalta tuomioistuintyöskentelystä. Kolsterilla hän laajentaa osaamistaan IPR-alueelle ja toimii paikallisena yhdyshenkilönä Itä-Suomen keksijöille ja yrityksille kaikissa IPR- ja lakiasioissa Kolsterin koko laajalla palvelutarjonnalla.

”Olen erittäin kiinnostunut sekä uusista teknologioista että juridiikasta, joten IPR-ala on minulle loistava mahdollisuus hyödyntää kokemustani ja koulutustani kokonaisvaltaisesti. Haluan auttaa asiakkaita erityisesti keksintöjen suojauksessa mutta myös muissa immateriaalioikeus- ja lakiasioissa. Näin voin olla kanavoimassa Kuopioon Kolsterin laajaa osaamista”, Sini kommentoi.

Sinille entuudestaan tuttuja teknologia-alueita ovat energia- ja prosessitekniikka, ympäristötekniikka ja sähköenergiatekniikka, erityisesti voimalaitos- ja polttotekniikka, energiatehokkuus ja uusiutuvat energialähteet.

Sinissä yhdistyvät insinöörin ajatusmaailma, juristin näkökulma ja itäsuomalainen sielunmaisema, sillä hän on juuriltaan kuopiolainen.

”Sekä tekniikan että juridiikan parissa pääsee ratkaisemaan ongelmia, mutta ongelmat ratkaistaan eri keinoin. Patentti- ja IPR-alan haltuun ottaminen on haaste, johon tartun todella mielelläni juuri täällä Kuopiossa.”

Ota yhteyttä

Sini Petsalo
sini.petsalo@kolster.fi
040 5402505

Kolster Oy Ab
Microkatu 1 (Technopolis)
70210 Kuopio

Kolster Kuopio - Microkatu 1