Skip to content

Teemu Luostari edistää Kolsterin asiakkaiden liiketoimintaa

11.03.2024

Filosofian tohtori Teemu Luostari tuo Kolsterille mukanaan lähes vuosikymmenen kokemuksen IPR-alalta. Aiemmin Luostari toimi IPR Managerina pörssilistatussa energiayhtiössä.

Tammikuun alussa Kolsterilla aloittanut Teemu Luostari on Itä-Suomen yliopistosta valmistunut filosofian tohtori. Hänen väitöskirjatutkimuksensa keskittyi akustisten ja elastisten aaltoilmiöiden mallintamiseen.

Luostarin työura tutkimuksen ja kehityksen piirissä on kestänyt jo miltei vuosikymmenen verran. Kokemusta IPR-alalta hän on kartuttanut sekä patenttiasiamiestoimistosta että yrityspuolelta.

Ennen Kolsterille siirtymistä Luostari toimi pörssilistatussa energiayhtiössä IPR Managerina.

Keskiössä asiakkaat ja heidän liiketoimintansa edistäminen

Kolsterissa Luostaria veti puoleensa asiakkuus- ja patenttiasiamiestyö sekä mahdollisuus kehittyä monipuolisesti ammattilaisena.

Luostaria innostaa asiakkaiden keksintöjen parissa työskentely ja ytimekkäiden patenttivaatimusten muodostaminen.

”150 vuotta alalla olleena toimijana Kolster  antaa erinomaiset lähtökohdat omalle urakehitykselle. Minua motivoi työskentely eri asiakkaiden ja heidän tekniikan alojensa parissa. Voin edistää asiakkaidemme liiketoimintaa suojaamalla tutkimustyön tuloksia”, Luostari sanoo.

Rehti ja reilu ilmapiiri tekee vaikutuksen

Luostari on ollut vaikuttunut Kolsterin ilmapiiristä. Hän kertoo, että yhteisöllisyys näkyy jokapäiväisessä työssä kollegojen ja esimiesten kanssa – erityisesti tiedon ja kokemusten jaossa.

“Työilmapiiri on loistava ja kannustava, ja meininki on rehtiä ja reilua. Kolsterilla tuetaan uusien asioiden oppimisessa ja alalla menestymisessä. Nyt minulla on mahdollisuus tehdä patenttihakemuksia alusta alkaen, ja lisäksi on mukavaa, että pääsen työskentelemään sekä Oulun että Kuopion toimipisteillä”, Luostari tiivistää kokemuksensa.

Grilli kuumana talvellakin

Vapaa-ajallaan Luostari nauttii perheensä seurasta sekä grillaamisesta. Grilli lämpiää talvellakin.

”Joskus lihat paistetaan ajan kanssa miedolla lämmöllä, joskus nopeasti kuumalla liekillä.”

OTA YHTEYTTÄ

Teemu Luostari
Patent Agent
teemu.luostari@kolster.fi
+3584578201716