Loukkauslausunnot ja suojapiirianalyysit

Loukkauslausunto ja suojapiirianalyysi suojaavat toimintaasi

Loukkauslausunto ja suojapiirianalyysi ovat liiketoimintasi suojaamisen kannalta keskeisiä käsitteitä. On tärkeää ymmärtää, mitä oma tai kilpailijan tavaramerkki, patentti tai mallisuoja käytännössä suojaavat. 

Loukkauslausunto

Markkinoilla oleva tuote, menetelmä tai palvelu voi loukata tavaramerkkiäsi, patenttiasi, hyödyllisyysmalliasi tai mallisuojaasi. Myös sinun saatetaan epäillä loukkaavan jonkun toisen osapuolen IPR-oikeuksia. Meidän asiantuntijamme avulla varmistat, pitävätkö epäilyt paikkansa. Tarvittaessa laadimme myös loukkauslausunnon – tai loukkaamattomuuslausunnon – jossa selvitetään ja perustellaan yksityiskohtaisesti, loukkaako kohde IP-oikeuden suojapiiriä. 

Suojapiirianalyysi

Suojapiirin oikea tulkinta on olennaista, kun harkitset oikeuksiesi puolustamista, kuten huomautuksen, väitteen, valituksen tai mitätöintivaatimuksen jättämistä. Olipa suojamuoto ja -ala mikä tahansa, laaja ja monipuolinen asiantuntijajoukkomme analysoi suojapiirin ammattitaitoisesti ja auttaa sinua ymmärtämään IP-oikeuksien todellisen merkityksen. Näin vältät sekä turhan varovaisuuden että turhien IPR-riskien ottamisen.

Ota yhteyttä