Juridinen tuki / Muutokset IP-oikeuksien haltijatiedoissa

Muutokset IP-oikeuksien haltijatiedoissa

Tiedot patentti-, tavaramerkki ja mallirekistereissä ovat julkisia. Ulkopuolisilla, kuten viranomaisilla, on oikeus luottaa niistä saatavaan tiedon todenmukaisuuteen. Vaikka rekisterimerkintä ei ole pakollinen, se on aina suositeltavaa.
Huolehdimme eri muutosten rekisteröinnistä patentti-, tavaramerkki- ja mallirekistereissä. Lähetämme sinulle valmiit asiakirjat allekirjoitusohjeineen ja rekisteröimme muutokset sekä Suomen että Euroopan patenttivirastoissa. Laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme avulla rekisteröimme muutokset myös niissä ulkomaisissa patenttivirastoissa, joissa emme voi itse toimia.

Ota yhteyttä

Hinta

Laskutus portfolion volyymin perusteella.

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Lopulliseen hintaan vaikuttaa rekisteröintien määrä, mahdolliset aikaisemmat muutokset ja kunkin maan muodolliset vaatimukset.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Kartoitamme kanssasi haltijatiedoissa tapahtuneet muutokset ja niiden rekisteröintitarpeen. Käymme kanssasi läpi eri patenttivirastoissa tarvittavat asiakirjat haltijatietojen päivittämiseksi. Sovimme aikataulusta ja asiakirjojen toimitustavasta.

2. Rekisteröintiprosessi

Toimitamme valmiit asiakirjat allekirjoitettavaksi ja hankimme tarvittavat kaupparekisteriotteet. Rekisteröimme muutokset virastoissa heti, kun kaikki asiakirjat on hankittu ja allekirjoitettu. Lähetämme sinulle virastojen antamat muutostodistukset vahvistuksena oikeuksien päivitetyistä haltijatiedoista.

3. Laskutus

Laskutamme palvelusta, kun haltijamuutoksen rekisteröintipyyntö on toimitettu patenttivirastoon.

Ota yhteyttä

Meillä on maailmanlaajuinen kokemus ja asiantuntemus eri haltijamuutosten rekisteröinnistä. Ota yhteyttä – yhdessä löydämme sopivan tavan päivittää IP-oikeuksiesi tiedot!

Lenita Lindroos, Senior IP Specialist, Global Paralegal Services​

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!