Skip to content

EUIPO: IP-esianalyysipalvelu

IPR-esianalyysipalvelussa asiantuntijat tarkastelevat yrityksesi nykytilaa, tuotteita ja palveluita sekä kehittämistavoitteita ja kartoittavat yrityksesi IPR-tilanteen. Palvelu auttaa sinua päättämään, miten, missä ja milloin yrityksesi IPR:t kannattaa suojata ja miten muuten voit kehittää yrityksesi aineettoman omaisuuden hallintaa.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Annamme arvion tapauskohtaisesti.

Palvelu auttaa sinua päättämään, miten, missä ja milloin yrityksesi IPR:t kannattaa suojata ja miten voit kehittää yrityksesi aineettoman omaisuuden hallintaa.

Tee tukihakemus EUIPO:n sähköisessä asiointipalvelussa tai ole yhteydessä Kolsteriin ja autamme sinua hakemuksen tekemisessä. Kun rahoitus on varmistunut, pidämme alkukeskustelun ja sovimme tarkemman toteuttamissuunnitelman. Työ tehdään vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työn suorittamisen jälkeen asiantuntija laatii yhteenvetoraportin asiakkaalle, sekä lähettää sen PRH:lle hyväksyttäväksi. Kun PRH on hyväksynyt raportin, PRH lähettää siitä vahvistuksen asiakkaalle. Tarvitset tämän todistuksen hakeaksesi korvausta EUIPO:sta.


OTA YHTEYTTÄ

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • IPR-tietoa
Saunakiuas – kivikasasta designtuotteeksi
Kolster

18.06.2024

Tavaramerkit • IPR-uutiset • Brändi
McDonald’s menetti kanahampurilaisten Big Mac -tavaramerkin EU:ssa
Kolster

14.06.2024

Patentit • IPR-tietoa
Heteka – aikansa rautainen hittituote
Kolster

05.06.2024

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

"IPR:n merkitys yrityksen liiketoiminnalle on merkittävä, joten sen suojaamisesta ja hallinnoimisesta kannattaa ottaa kaikki irti."

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mitä tarkoittaa EU-tavaramerkki?

EU-tavaramerkki suojaa tavaramerkkiä Euroopan unionin alueella. Sen voi saada rekisteröimällä tavaramerkin Euroopan unionin teollisuusoikeuksien virastoon (EUIPO). EU-tavaramerkin voi rekisteröidä vain koko EU:n alueelle tai ei ollenkaan. EU-tavaramerkin voimassaoloaika on kymmenen vuotta hakemuksen jättämisestä. 

Miten EU-tavaramerkkiä haetaan?

EU-tavaramerkkiä haetaan Euroopan unionin teollisuusoikeuksien virastolta (EUIPO). Suojan voi saada ainoastaan koko alueelle. Jos rekisteröinnille tulee este yhdessäkään unioniin kuuluvassa maassa, EU-tavaramerkkiä ei voi rekisteröidä. Tällaisessa tilanteessa tavaramerkkiä voi hakea kansallisesti kussakin halutussa maassa. EU-tavaramerkki on voimassa kymmenen vuotta hakemuspäivästä. 

OTA YHTEYTTÄ