Tietoa päätöstesi tueksi / EUIPO: IP-esianalyysipalvelu

EUIPO: IP-esianalyysipalvelu

IPR-esianalyysipalvelussa asiantuntijat tarkastelevat yrityksesi nykytilaa, tuotteita ja palveluita sekä kehittämistavoitteita ja kartoittavat yrityksesi IPR-tilanteen. Palvelu auttaa sinua päättämään, miten, missä ja milloin yrityksesi IPR:t kannattaa suojata ja miten muuten voit kehittää yrityksesi aineettoman omaisuuden hallintaa.

Palvelu auttaa sinua päättämään, miten, missä ja milloin yrityksesi IPR:t kannattaa suojata ja miten muuten voit kehittää yrityksesi aineettoman omaisuuden hallintaa.

Ota yhteyttä

Hinta

375€

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

IPR-esianalyysipalvelun kokonaishinta on 1500 euroa + alv. Summa maksetaan asiantuntijalle sen jälkeen, kun palvelusta on sovittu tämän kanssa. EUIPO voi korvata palvelun arvonlisäverottomasta hinnasta 75 % = 1125 euroa. Yrityksen omarahoitusosuus on siis 375 euroa.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Näin yhteistyö lähtee käyntiin

Tee ensin tukihakemus EUIPO:n sähköisessä asiointipalvelussa  tai ole yhteydessä Kolsteriin niin autamme hakemuksen tekemisessä.

2. Toteuttamissuunnitelma

Kun rahoitus on varmistunut, pidämme alkukeskustelun ja sovimme tarkemman toteuttamissuunnitelman. Työ tehdään vahvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa keskusteluin ja materiaalien pohjalta.

3. Yhteenvetoraportti

Työn suorittamisen jälkeen asiantuntija laatii yhteenvetoraportin asiakkaalle, sekä lähettää sen PRH:lle hyväksyttäväksi. Kun PRH on hyväksynyt raportin, PRH lähettää siitä vahvistuksen asiakkaalle. Tarvitset tämän todistuksen hakeaksesi korvausta EUIPO:sta.

4. Hakuajat

Seuraava haku on auki 1.7.-31.7.2021. Sitä seuraava 1.9.-30.9.2021

Ota yhteyttä

IPR:n merkitys yrityksen liiketoiminnalle on merkittävä, joten sen suojaamisesta ja hallinnoimisesta kannattaa ottaa kaikki irti.

Sanna Häikiö, Partner, Director of Kolster Legal

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!