Tietoa päätöstesi tueksi / IPR-valmennus ja työpajat

IPR-valmennus ja työpajat

Räätälöity koulutus tai työpaja tarjoaa täsmäapua IPR:ien hyödyntämiseen yrityksessäsi. Varaa meiltä työpaja, jossa käymme läpi nykyisiä toimenpiteitäsi ja suojauksesi tasoa. Etsitään yhdessä kehittämismahdollisuuksia!

Räätälöidyssä valmennuksessa tai työpajassa pääsemme keskittymään suoraan yritykselle tärkeimpiin kysymyksiin. Etsimme muun muassa keskeisimpiä välittömästi tehtäviä toiminpiteitä, katsomme brändisi suojausta sekä kartoitamme, miten yrityksesi hyödyntää ja puolustaa immateriaalioikeuksiaan? Myös monet muut IPR-kysymykset, kuten IPR-riskit ja niihen varautuminen, ovat tärkeitä yhteisesti pohdittavia asioita. Työpajassa ajankäyttö on tehokasta ja sitoutuminen yhdessä tehtyihin ratkaisuihin on korkealla tasolla.

Ota yhteyttä

Suuntaa antava hinta-arvio*

2 000–5 000 €

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

*Hintaan vaikuttavat muun muassa yrityksen teknologia, toimiala ja liiketoimintamalli, salkun koko sekä IPR-toimintaympäristön aktiivisuus. Niiden perusteella määräytyy tarvittavan taustatyön määrä ja työpajan kesto.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

Ota yhteyttä

Räätälöidyssä työpajassa tai koulutuksessa voidaan tehokkaasti pureutua juuri yrityksesi tärkeimpiin asioihin.  Työpajoissa oikeat henkilöt ovat samanaikaisesti paikalla, jolloin tavoitteet saavutetaan tehokkaasti ja IPR-asiat etenevät harppauksin.

Petri Liuha, Head of Kolster Tampere Team, Patent Agent

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!