Liikesalaisuuksien suojaaminen

Onnistuneen liiketoiminnan ytimessä on liikesalaisuuksien huolellinen suojaaminen. Autamme suojaamaan yrityksesi liikesalaisuudet, mm. avustamalla parhaan suojaustrategian valinnassa, prosessien kehittämisessä ja laatimalla salassapitosopimukset (NDA, non-disclosure agreement), joita tarvitaan esimerkiksi yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. 

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Hinnat alkaen 300€ (+alv).*

*Hinta vaihtelee toimeksiannon kokonaisuuden mukaan.

Tarve salassapidosta sopimiseen voi tulla eteen hyvin erilaisissa tilanteissa kuten yhteistyöhankkeissa, työsopimuksissa tai silloin, kun haluat keskustella liiketoimintaideastasi potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Jos taas keksintöä koskevat tiedot tulevat julki ennen patenttihakemuksen jättämistä, patentti voi jäädä saamatta. Salassapitosopimuksessa määritellään muun muassa, mikä tieto on luottamuksellista. Siinä myös rajataan, miten ja missä yhteydessä vastaanottaja saa käyttää salassa pidettäviä tietoja.

Toimeksianto aloitetaan aloituskeskustelulla, jossa käsittelemme yrityksen liikesalaisuuksien suojaamista koskevat käytännöt ja periaatteet tai sovimme mahdolliset sopimustarpeet. Lisäksi asetamme tilanteeseen liittyvät tavoitteet ja sovimme muut yksityiskohdat. Laadimme tai tarkistamme sopimukset. Tarvittaessa avustamme neuvotteluissa. Työstämme käytännön toimintamallit ja -ohjeet.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista aiheesta

Tavaramerkit • IPR-strategia • Lakipalvelut • IPR-uutiset

Kolster Brand Protection tarjoaa tehokasta brändin ja IPR:n suojausta

Kolster

16.03.2022

Tavaramerkit • IPR-strategia • Lakipalvelut • IPR-uutiset

IPR-ekspertti Tuukka Airaksinen Kolster Brand Protectionin vetäjäksi

Kolster

21.02.2022

Uutiset • Lakipalvelut • Muut palvelut

Yrityksen GDPR kuntoon – 4 vinkkiä toimivaan tietosuojaprosessiin

Kolster

17.02.2022

Lisää ajankohtaista

"Näen lakimiehen roolin ennen kaikkea asiakkaan liiketoiminnan sparraajana ja aktiivisena kehittäjänä pelkän riskien osoittelun ja juridisen jargonin viljelyn sijaan.”