Juridinen tuki / Liikesalaisuuksien suojaaminen

Liikesalaisuuksien suojaaminen

Liikesalaisuuksien huolellinen suojaus on onnistuneen liiketoiminnan ydin. Autamme parhaan suojausstrategian valinnassa, prosessien kehittämisessä, ja laadimme salassapitosopimukset (NDA, non-disclosure agreement), joita tarvitset yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa.

Tarve salassapidosta sopimiseen voi osua kohdalle esimerkiksi yhteistyöhankkeissa, työsopimuksissa tai halutessasi keskustella liiketoimintaideastasi potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Jos keksintöä koskevat tiedot tulevat julki ennen patenttihakemuksen jättämistä, patentti voi jäädä saamatta. Salassapitosopimus määrittelee luottamuksellisen tiedon ja rajaa, miten ja missä yhteydessä vastaanottaja saa käyttää salassa pidettäviä tietoja.

Ota yhteyttä

Hinta

Toimeksiannon hinta alkaen 350 € (+ alv)

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Toimeksiannon hintaan vaikuttaa toimeksiannon sisältö, laajuus ja mahdollisiin neuvotteluihin vaadittava aika.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Toimeksianto aloitetaan aloituskeskustelulla, jossa käsittelemme yrityksen liikesalaisuuksien suojaamista koskevat käytännöt ja periaatteet tai sovimme mahdolliset sopimustarpeet. Lisäksi asetamme tilanteeseen liittyvät tavoitteet ja sovimme muut yksityiskohdat.

2. Toimenpiteiden suorittaminen

Laadimme tai tarkistamme sopimukset. Tarvittaessa avustamme neuvotteluissa. Työstämme käytännön toimintamallit ja -ohjeet.

3. Toimeksiannon päättäminen

Käymme kanssasi läpi tehdyt toimenpiteet, luodut dokumentit ja käytännöt, ja sovimme mahdollisista lisätoimenpiteistä.

Ota yhteyttä

Yrityksen liikesalaisuudet ovat arvokasta pääomaa. Liikesalaisuuksien suojaaminen kannattaa tehdä tapauskohtaisesti yrityksen strategia, resurssit ja markkinatilanne huomioiden.

Sanna Häikiö, Associate Partner, Counsel IP & Technology law

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!