Skip to content

Sopimukset

Tarvitsetko apua sopimusten laadinnassa ja neuvottelussa? Meidän asiantuntijamme auttavat yritystäsi ammattimaisen sopimuksen tekemisessä ja varmistavat sopimuksiin liittyvien riskien minimoinnin. Kokeneet lakimiehemme auttavat myös riita-asioiden hoidossa.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Sopimusten hinta vaihtelee sopimuksen tyypin ja laajuuden mukaan.*

*Annamme tarjouksen tapauskohtaisesti.

Haluatko välttää sopimuksiin liittyvät riskit ja saada varman lopputuloksen? Me autamme yritystäsi ammattimaisen sopimuksen laadinnassa ja neuvottelussa. Avustamme tarvittaessa neuvotteluprosessin eri vaiheissa ja varmistamme, että lopputulos palvelee yrityksesi liiketoiminnan tarpeita. Voimme myös kommentoida ja muokata olemassaolevaa sopimusta tarpeidesi mukaisesti. Ammattimaisesti laaditut sopimukset auttavat sinua riskien hallinnassa ja samalla varmistavat liiketoiminnan sujuvuuden. Kokeneet lakimiehemme auttavat sinua sopimusasioissa tehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ

Ajankohtaista aiheesta

Uutiset • Lakipalvelut • IPR
Lassi Saarelalle uusi ammattitutkinto
Kolster

10.03.2023

Lakipalvelut • Blogit • IPR-tietoa
Lisenssisopimuksen FAQ-vinkkejä parhaaseen tulokseen
Kolster

26.01.2023

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

"Ammattimaisesti laaditut sopimukset auttavat riskien hallinnassa ja varmistavat liiketoiminnan sujuvuuden. Kokeneet lakimiehemme auttavat sopimusasioissa tehokkaasti."

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Miksi on tärkeää laatia ammattimaiset sopimukset?

Ammattimaisesti laaditut sopimukset varmistavat yrityksen liiketoiminnan tarpeita palvelevan lopputuloksen ja samalla minimoivat sopimuksiin liittyvät riskit.

Miten Kolster auttaa sopimusasioissa?

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi sopimusten laadinnassa, neuvottelussa, kommentoinnissa sekä sopimuksiin liittyvien riita-asioiden hoitamisessa.

Voitteko auttaa neuvotteluprosessin eri vaiheissa?

Kyllä, voimme avustaa tarvittaessa neuvotteluprosessin eri vaiheissa.

Mitä hyötyjä yritykselle on käyttää asiantuntijaa sopimusasioissa?

Asiantuntijamme varmistavat yrityksesi liiketoiminnan tarpeita palvelevan lopputuloksen ja samalla minimoivat sopimuksiin liittyvät riskit. Kokeneet lakimiehemme auttavat sopimusasioissa tehokkaasti.

Voitteko auttaa myös sopimuksiin liittyvien riita-asioiden hoidossa?

Kyllä, asiantuntijamme auttavat sopimuksiin liittyvien riita-asioiden hoidossa.

OTA YHTEYTTÄ