Tietoa päätöstesi tueksi / Tavaramerkkien ennakkotutkimukset

Tavaramerkkien ennakkotutkimukset

Tavaramerkkien suojausta tai käyttöä suunnitellessa tulee etukäteen kartoittaa tavaramerkin rekisteröintiin ja käyttöön liittyvät riskit. On tärkeää varmistaa, että saat tarvaramerkkisi rekisteröityä. Samalla minimoit riskin muiden oikeuksien loukkaamisesta.

Tavaramerkin ennakkotutkimuksen tulokset ja niihin perustuva raportti antavat vahvan perustan tavaramerkkihakemusten jättämiseen. Ennakkotutkimuksella saat selville, onko joku toinen taho jo rekisteröinyt merkkisi. Mikäli samankaltaisia aiempia rekisteröintejä löytyy, voit vielä harkita hakemukseen liittyvä riskejä tai suunnitella uuden tavaramerkin. Siten säästät aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä

Hinta

Tyypillisesti toimeksiantojemme hintahaarukka on 400-800 euroa. 

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Ota yhteyttä jo suunnitellessasi uutta tavaramerkkiä. Sovimme toimenpiteistä yhdessä.  

 

 

2. Ennakkotutkimuksen tekeminen

Käymme läpi niiden maiden tavaramerkkitietokannat, joissa haluat  hakea tavaramerkkiä. Tehokkaiden ohjelmistojemme avulla ennakkotutkimukset ovat kustannustehokkaita. 

3. Raportointi

Ssaat kattavan raportin tavaramerkkisi tilanteesta kohdemarkkinoilla. Raportti sisältää riskianalyysin ja toimenpidesuositukset.

Ota yhteyttä

Pieni investointi saattaa merkittävästi säästää yrityksesi aikaa ja rahaa. Mitä aiemmassa vaiheessa saat näkemyksen tavaramerkkisi tilasta, sitä paremmin voit varmistaa yksinoikeuden saamisen.

Kristiina Kaislisto, Partner, European Trademark and Design Attorney

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!