Valvonta, puolustus ja riidanratkaisu / Tuoteväärennökset: Kolster Market Watch™ & tullivalvontayhteistyö

Tuoteväärennökset: Kolster Market Watch™ & tullivalvontayhteistyö

Tuoteväärennöksiin puuttuminen on tärkeä osa IPR-oikeuksien puolustamista. Väärennös antaa vaikutelman aidosta tuotteesta, vaikuttaa brändiisi negatiivisesti, ja voi pahimmillaan olla jopa hengenvaarallinen.

Tuoteväärennöspraktiikkamme on Suomen suurin ja kokenein. Olemme auttaneet asiakkaitamme tuoteväärennösten vastaisessa työssä menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan ja toimimme lukuisien maailman merkittävimpien brändien edustajana tuoteväärennösasioissa Suomessa. Kolster Market Watch™ valvoo, ettei tavaramerkkiäsi loukata. Palvelun avulla löydämme ja poistamme tuoteväärennökset tai muutoin loukkaavat tuotteet Suomen markkinoilta entistä tehokkaammin. Saat myös arvokasta tietoa omasta brändistäsi ja tuotteistasi Suomen markkinoilla.

Ota yhteyttä

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Käymme läpi nykyisen tilanteesi ja suunnittelemme IPR-oikeuksiesi tehokkaan puolustamisen tuoteväärennöksiä vastaan.

2. Tuoteväärennöksiin puuttuminen

Kun joko tullivalvonnan tai Kolster Market Watch™ -palvelumme kautta löytyy tuoteväärennöksiä, hoidamme koko prosessin tehokkaasti alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä

Heikkolaatuisia ja jopa vaarallisia tuoteväärennöksiä vastaan taisteleminen on elintärkeää sekä brändin että kuluttajien suojelemiseksi.

Sanna Häikiö. Partner, Director, Kolster Legal, Counsel IP & Technology Law

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!