Skip to content

TIIMINVETÄJÄ

Haemme nyt Helsingiin Global Paralegal Services -tiimiimme timanttista tiiminvetäjää. Haluamme kuulla sinusta pian! 

Keskeisimmät vastuut ja tehtävät

Patenttiprosessien hallinnointitehtäviin erikoistuneen IPR-tiimin tiiminvetäjänä vastaat asiantuntijatiimisi operatiivisesta toiminnasta, työviihtyvyydestä, perehdyttämisestä ja osaamisen kehittämisestä. Toimit tiimisi henkilöesimiehenä.

Toimeksiantojen hoitoon myös osallistuvana vastaat asiakkaidemme toimeksiannoista ja niihin liittyvistä päivittäisistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu mm. hakemusten ja niihin liittyvien asiakirjojen käsittelyä, määräaikojen valvontaa, ohjeistusten tekoa, laskutusta ja toimeksiantoihin liittyvää viestintää. Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja virastojen välillä.  

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävä saattaa edellyttää jonkin verran matkustamista eri toimipisteisiin. Raportoit GPS yksikön johtajalle. 

Mitä odotamme hakijalta?

Taustaltasi voit olla immateriaalioikeusalan rautainen ammattilainen tai sinulla voi olla vankka kokemus kansainvälisen liiketoiminnan hallintotehtävistä. Olet kokenut ja pidetty esimies ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on sopiva koulutustausta (esim. tradenomi, liiketalous/oikeustradenomi tai maisteritutkinto) ja useamman vuoden työkokemus tutkintoasi vastaavista tehtävistä.

  • Aikaisempaa näyttöä esimies/tiiminvetäjäkokemuksesta
  • Kokemusta IPR prosessien, erityisesti patentointiprosessien muodollisuuksista katsotaan eduksi
  • Luot yhteishenkeä, rakennat luottamuksen ilmapiiriä ja olet ennen kaikkea joukkuepelaaja
  • Valmennat ihmisiä ympärilläsi saavuttamaan tiimille asetetut tavoitteet
  • Sinulla on vahva asiakaspalveluasenne ja liiketoiminnallinen ote
  • Olet kehitysmyönteinen, ratkaisukeskeinen ja tekijätyyppiä
  • Osaat hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia ja viet määrätietoisesti ja osallistavasti asiat eteenpäin
  • Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot etkä vierasta esiintymistä.
  • Omaksut uusia digitaalisia ratkaisuja vaivattomasti
  • Nautit asioiden saamisesta valmiiksi

Tarjoamme

Kolsterilla pääset vaikuttamaan liiketoimintayksikkösi ja yrityksen toiminnan kehittämiseen. Olemme juuri ottaneet käyttöön modernin toiminnanohjausjärjestelmän, joka mahdollistaa uudenlaiset digitaaliset palvelupolut ja asiakaslähtöiset palvelumallit. Työskentelet modernissa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittyä, sekä esimiehenä, että asiantuntijana. Kolster tarjoaa mahdollisuudet joustavaan työntekoon ja tukenasi on mahtava ammattitaitoinen työtiimi.

Kiinnostuitko?

Mikäli heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Tiedusteluihin vastaa Sari Leinonen, Director, GPS, sari.leinonen@kolster.com, puh. +358 40 525 9288 (sovitaan soittoaika).

Jätä hakemuksesi osoitteessa alla olevasta linkistä

GLOBAL PARALEGAL SERVICES -yksikkömme on Kolsterin suurin liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa työkaluja ja asiantuntijapalveluita kaikissa IPR-prosessien vaiheissa: uusien suojahakemusten valmistelusta ja virallisten dokumenttien täyttämisestä, hakemusprosessien seurannasta ja hallinnoinnista aina immateriaalioikeuksien myöntämiseen ja rekisteröimiseen asti. 

KOKEMUSTA JA AMMATTITAITOA

Kolster on yksi Euroopan kokeneimmista immateriaalioikeuksiin ja lakipalveluihin erikoistuneista asiantuntijayrityksistä. Autamme asiakkaitamme kehittämään patenteista, hyödyllisyysmalleista, mallioikeuksista, tavaramerkeistä, verkkotunnuksista ja sopimuksista liiketoiminnalle arvokkaita kilpailuvälineitä

KEHITY IPR-AMMATTILAISENA

Kolsterin palveluksessa on n. 80 IPR-alan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Vaasassa, Oulussa ja Kiinassa. Laaja asiakaskunta maailman suurimmista yrityksistä toimintansa alkuvaiheessa oleviin paikallisiin startup-yrityksiin antaa asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin.