Tietoa Kolsterista

Yli 140 vuotta immateriaalioikeuksia ja juridista palvelua

Kolster Oy Ab on immateriaalioikeuksiin (IPR, Intellectual Property Rights) ja niihin liittyviin juridisiin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme kartuttaneet alan osaamistamme yhtiön perustamisvuodesta 1874, joten olemme Suomen kokenein IPR-asiantuntija.

Autamme asiakkaitamme kehittämään patenteista, hyödyllisyysmalleista, mallioikeuksista, tavaramerkeistä, verkkotunnuksista ja IPR-sopimuksista liiketoiminnalleen arvokkaita kilpailuvälineitä. Palveluksessamme on yli 100 IPR-alan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla Suomessa: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa.

Asiakkaamme ovat oman alansa menestyjiä − kotimaisia startup- ja pk-yrityksiä, globaaleja suuryrityksiä, yliopistoja ja järjestöjä sekä yksityishenkilöitä.

Osaamisemme on arvioitu toistuvasti ykköstasolle alan yrityksiä vertailevassa kansainvälisessä tutkimuksessa (Managing Intellectual Property), mikä on koti- ja ulkomaisten asiakkaidemme ja kollegoidemme antama tunnustus palvelumme laadusta.

Kotimaisen asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan yli 90 % nykyisistä asiakkaistamme on jo suositellut tai voisi suositella Kolsterin palveluita edelleen.

Laaja-alainen kokemuksemme eri maiden käytännöistä varmistaa immateriaalioikeuksiesi asiantuntevan hoidon niin kotikentällä Euroopassa kuin globaaleilla markkinoilla.

Pitkän toimintamme aikana olemme rakentaneet myös ainutlaatuisen ja maailmanlaajuisen yhteistyökumppaneiden verkoston, joka on asiakaidemme hyödynnettävissä tilanteissa, joissa tarvitaan luotettavaa paikallisen asiamiehen asiantuntija-apua Suomen ulkopuolella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä

Esitteet

Tutustu yritykseemme ja palveluihimme.