Skip to content

Anne Nyström sai arvostetun tunnustuksen

12.04.2024

Kolsterin Anne Nyström on valittu Practitioner of the Year -palkinnon saajaksi Suomessa. Tunnustuksen myöntää Managing IP Awards -ohjelma, joka huomioi IP-alan menestyjiä nyt jo 19. kerran.

"Otan tunnustuksen vastaan kiitollisena. Saavutuksen pohjalla on erinomaisen tiimimme sinnikäs työ ja vankka ammattitaito sekä asiakkaidemme luottamus meihin. Haluan kiittää erityisesti asiakkaitamme, IPR-yhteisöä ja kollegoitani Kolsterilla tuesta ja luottamuksesta,” Anne Nyström sanoo.

Associate Partner, IP Lawyer, European Trademark and Design Attorney  Nyström sai tunnustuksen Suomen patentti- ja tavaramerkkiasiamiestoimistojen kategoriassa. Hän otti palkinnon vastaan 11. huhtikuuta 2024 Lontoossa järjestetyssä EMEA Awards -palkintogaalassa.

Kolster - Finland Practitioner of the Year

Managing IP Awards -ohjelma jakaa henkilökohtaisia tunnustuksia Suomessa myös Rising Star of the Year -kategoriassa, jossa Kolsterin IP Lawyer Jussi Ilvonen oli ehdolla tunnustuksen saajaksi.

Nyströmin palkinto ja Ilvosen ehdokkuus ovat osoitus myös koko Kolsterin asiantuntemuksesta ja omistautumisesta immateriaalioikeuden alalla.

OTA YHTEYTTÄ

Anne Nyström
Associate Partner, IP Lawyer, European Trademark Attorney
anne.nystrom@kolster.com
045 7820 1708