Johanna Huuhtanen

Johanna Huuhtanen

”Tarkkuus, itsenäinen ajattelu, yhteistyö, asiakaspalvelu – tykkään, kun saan käyttää vahvuuksiani työssäni patenttien ihmeellisessä maailmassa.”

Johanna Huuhtanen on viihtynyt patenttien parissa pitkään, vuodesta 1990 alkaen. Helsingin toimiston ulkomaanpatenttiosastolla kirjeenvaihtajana alkanut työura on vuosien kokemuksen ja kouluttautumisen myötä johtanut nykyisiin IP- assistentin tehtäviin Tampereella. Johannalla on monipuolista kokemusta patentti- ja hyödyllisyysmallihakemusten elinkaaren kaikista vaiheista suomalaisten ja ulkomaisten hakemusten osalta. Ulkomaisista hakemuksista tutuiksi ovat tulleet niin kansalliset hakemukset kuin EP- ja PCT-hakemuksetkin. Työssään hän hoitaa hakemusten muodollisuuksia itsenäisesti sekä toimii myös tiiviissä yhteistyössä Tampereen toimiston patenttiasiamiesten kanssa. Häneltä voi kysyä erityisesti patentinhakuprosessin käytännön asioista.

IPR-osaaminen

  • Kansalliset patentti- ja hyödyllisyysmallihakemukset, eurooppalaiset EP- ja kansainväliset PCT-patenttihakemukset läpi koko käsittelyprosessin
  • Patenttiasiamiesten avustaminen ennakkotutkimuksissa, lausunnoissa ja patenttien loukkaus- ja väiteasioissa
Ota yhteyttä