Skip to content

OTM Sanna Häikiö vahvistaa Kolsterin IP Legal -yksikköä

15.08.2017

16.8.2017

Kolster Legal -yksikössä lakimiehenä 15.8.2017 aloittanut Sanna Häikiö auttaa asiakkaitamme erityisesti teknologioiden kaupallistamisessa ja lisensoinnissa sekä laajasti yritys- ja sopimusjuridiikan alueilla.

Sanna Häikiö tuo mukanaan vahvaa kokemusta teknologian kaupallistamisesta, lisensoinnista ja yritysjuridiikasta. Hän on toiminut viimeiset kymmenen vuotta Teknologian tutkimuskeskus VTT:n lakimiehenä. Hänen tehtäväalueensa on sisältänyt laajasti yritys- ja sopimusjuridiikkaa sekä immateriaalioikeuksiin liittyviä asioita kuten teknologian siirto- ja lisenssisopimuksia. 

"Olen todella tyytyväinen, että saimme Kolsterille kokeneen ammattilaisen auttamaan asiakkaitamme erityisesti teknologian kaupallistamisessa ja lisensoinnissa. Sannalla on kokemusta myös spin-off –yrityksistä, joten hän tuntee pientenkin teknologiayritysten erityistarpeita", kommentoi IP Legalin vetäjä Miia Hirvonen uudesta työparistaan.

VTT:n omien ja julkisrahoitteisten tutkimushankkeiden sekä yritysten toimeksiantoihin perustuvien kaupallisten projektien kautta Sannalla on kokemusta laajasta kirjosta erilaisia teknologioita ja toimialoja sekä yritysten tutkimustulosten myynnistä kansainvälisille asiakkaille. Hän hallitsee monipuolisesti erilaiset sopimukset kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön, alihankintaan, valmistukseen ja myyntiin liittyen. Sannalla on hyvää näkemystä konsultoida yrityksiä myös julkisrahoitteisissa tutkimusprojekteissa. 

"Erilaiset juridiset palvelut ovat murroksessa kuten muukin asiantuntijatyö digitalisaation ja alan muun kehityksen myötä. Olen innoissani päästessäni mukaan kehittämään Kolsterin lakipalveluja haastamaan tätä murrosta ja tarjoamaan Kolsterin asiakkaille laadukasta, mutkatonta ja helposti lähestyttävää juridista asiantuntemusta asiakasyrityksen tarpeet ensisijaisesti huomioiden", Sanna Häikiö sanoo.

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Häikiö
Associate Partner, Counsel, IP & Technology Law
sanna.haikio@kolster.com
040 532 2511

Lue uratarina: Legal designin asiantuntija hioo sopimukset ja kaupallistaa ideat