Uutiset  ⋅   Kolster China Desk™

Kolsterin voittoputki Kiinassa: Jälleen paras kansainvälinen IP-toimisto

17.01.2020
Takaisin

17.1.2020

Kolster palkittiin jo toistamiseen suositeltavimpana kansainvälisenä IP-yrityksenä Kiinassa. Voittaja valikoitui China Intellectual Property Magazinen listauksen perusteella, joka on Kiinan vaikutusvaltaisin IP-listaus.

Palkinto myönnettiin vuosittaisessa China Annual IP Forum -konferenssissa ja se tarkoittaa, että Kolsteria suositellaan jo toistamiseen parhaana kansainvälisenä kumppanina kiinalaisyrityksille.

”Kilpailu markkinoilla on kovaa, joten on hienoa, että Kiina-osaamisemme nostettiin jo toistamiseen kärkisijalle. Kolster China Deskin ja kattavien verkostojemme ansiosta yhteistyömme Kiinan IP-viranomaisten kanssa on huippuluokkaa ja jatkamme sen määrätietoista kehittämistä edelleen”, China Deskin IP-asiantuntija ja Business Development Manager Zhangping Wu sanoo.  

Patenttihakemusten tasaisesti kasvava määrä viittaa kiinalaisyritysten haluun laajentua Euroopan markkinoille. Maassa myös panostetaan yhä enemmän IP-säädösten uudistamiseen muun muassa koventamalla IP-loukkauksista määrättäviä maksuja tavaramerkkikaappausten vähentämiseksi.

Kolsterin saama tunnustus takaa myös suomalaisyrityksille paremmat edellytykset menestyä Kiinassa.

“IP on paljon enemmän kuin tavaramerkki- tai patenttihakemuksen tekeminen. On ajateltava tulevaisuutta ja luotava pitävä IPR-strategia. Olemme jatkuvasti viimeisimpien IPR-trendien tasalla, joten voimme luoda asiakkaillemme parhaiten soveltuvat IPR-strategiat sekä Euroopassa että Kiinassa.”

China Annual IP Forum -konferenssi tarjoaa yhteenvetoja ja ennusteita Kiinan IP-alan kehityksestä ja kohokohdista, kuten tekoälyn ja 5G-innovaatioiden suojaus, uudistuva tavaramerkkilainsäädäntö sekä kehittyvät IP-tuomioistuimet. Yhtenä Kiinan korkeatasoisimmista IP-konferensseista tapahtuma houkuttelee kovatasoisia osallistujia muun muassa Saksasta, Yhdysvalloista ja Japanista.

Kolster vastaanotti parhaan IP-yrityksen palkintonsa noin kahdeksansadan IP-alan johtavan asiantuntijan, yrityspäättäjän sekä IP-tuomioistuinedustajan läsnä ollessa. China Intellectual Property Magazinen listaus on verrattavissa IP-alan maailmanlaajuisesti arvovaltaisimpaan Managing Intellectual Property (MIP) IP Stars -listaukseen.

Palkinnon vastaanottivat Kolsterin toimitusjohtaja Timo Helosuo, Director of Legal and Trademarks Leena-Maija Marsio sekä Zhangping Wu

Kolster_ The most recommendable European IP Agency in China 2020

Ota yhteyttä

Timo Helosuo
timo.helosuo@kolster.com
040 576 1659

Zhangping Wu
zhangping.wu@kolster.com
040 707 3877

Leena-Maija Marsio
leena-maija.marsio@kolster.com
050 516 9367

LUE LISÄÄ

Kolster China Desk™ − tehokkaasti ja turvallisesti Kiinan markkinoille

IPR-asiantuntija rakentaa siltoja Kiinan ja Suomen välille

Näin viet tavaramerkkisi Kiinan markkinoille: tutustu säädöksiin ja päivitä IPR-strategiasi

Kolsterille jälleen palkinto Kiinassa: Vuoden 2019 suositeltavin kansainvälinen IP-yritys