Skip to content

Kolsterin toiminta jatkuu normaalisti myös koronavirusepidemian aikana

18.03.2020

18.3.2020

Hyvä asiakkaamme, 

Koronavirus huolettaa ympäri maailman. Kolsterilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme täysipainoisesti myös haastavissa tilanteissa ja tarjoamme samaa ammattitaitoista palvelua kuin muulloinkin. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen. Vuodesta 2007 lähtien olemme systemaattisesti tallentaneet dokumentteja keskitettyyn dokumenttienhallintajärjestelmään ja luovuimme paperisista kansioista kokonaan vuonna 2017. Henkilöstöllämme on toimivat työvälineet ja yhteydet etätyön tekemiseen, joten siirtyminen etätyöhön viranomaisten ohjeiden ja suositusten noudattamiseksi on ollut meille luontevaa. Kolsterin toiminta jatkuu siten normaalisti ja keskeytyksettä.      

Olemme varautuneet koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen muun muassa seuraavasti turvataksemme sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme terveyden:  

  • Palvelumme eivät ole sidoksissa Kolsterin fyysisiin toimitiloihin, joten käytämme etätyömahdollisuutta ja etäyhteyksiä kaikessa toiminnassamme.  
  • Toteutamme myös asiakastapaamiset ja kokoukset etäyhteyksin.Tarjoamme uusille asiakkaille myös mahdollisuutta ilmaiseen IPR-konsultaatioon etäyhteydellä, löydät asiamiestemme yhteystiedot ja ajanvarauskalenterit asiantuntijasivuiltamme.
  • Kolsterin tiimi on suuri, joten mahdolliset yksittäiset sairastapaukset eivät pysäytä toimintaamme.  
  • Siirrämme asiakastapahtumat ja seminaarit toistaiseksi verkkoon. Järjestämme asiakkaillemme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista aiheista ja lähetämme näistä kutsut erikseen. 
  • Emme matkusta työasioissa ulkomaille ja henkilöstömme välttää myös kotimaan matkustusta.
  • Ulkomailta palaavat työntekijämme tekevät automaattisesti 14 vuorokautta etätöitä.  
  • Ohjeistamme henkilöstöämme siitä, kuinka toimia koronatartuntaa epäiltäessä.  

Huolehdimme siitä, ettemme levitä virusta ja että toimintamme jatkuu normaalisti vaikeista ajoista huolimatta. Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää asiaan liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Toivotamme turvallisuutta ja terveyttä myös sinulle, työyhteisöllesi ja läheisillesi

OTA YHTEYTTÄ


LUE LISÄÄ

IPR-näkökulmia koronavirukseen:

Business Finlandin uusi rahoitus yrityksille auttaa luovimaan yli pahimman koronakriisin – ja keksimään uutta

Kyllä, korona-rokotteeseen voi saada yksinoikeuden – mutta asia ei ole niin yksinkertainen

Korona sai huijarit liikkeelle Kiinassa – tavaramerkkikaapparit hyödyntävät kaikki tilaisuudet