IPR:n kaupallistaminen, teknologian siirto ja lisensointi

Laita IPR-salkkusi tuottamaan lisensoimalla

Onko yritykselläsi hyödyntämättömiä immateriaalioikeuksia, teknologioita tai erityisosaamista? Käymme mielellämme kanssasi läpi mahdollisuudet ja vaihtoehdot, joilla tämä potentiaali voidaan kaupallistaa ja hyödyntää. 

"Työssäni olen huomannut, että monissa yrityksissä ei aktiivisesti mietitä patenttisalkun kaupallista hyödyntämistä. Vertasinkin tätä eräässä esityksessäni siihen, että kiinteistösijoittaja pitää omistamansa tilat tyhjillään eikä saa niistä vuokratuloja. Nyt yritykset ovat onneksi jo heräämässä aktiiviseen kaupallistamiseen. Nämä kaupallistamisjärjestelyt kannattaa suunnitella ja toteuttaa yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa. Rakennamme asiakkaan tarpeisiin tiimin parhaista asiantuntijoistamme", kertoo lakimies Sanna Häikiö.

"Tässä työssä on tärkeää yhdistää vankka lakiosaaminen syvälliseen IPR-tuntemukseen. Kun avustamme asiakkaitamme kaupallisjärjestelyissä, työ sisältää laaja-alaisesti sopimusten laatimista ja neuvotteluja sekä muun muassa lisensointi-, valmistus-, myynti-, jakelu-, tuotekehitys- tai yhteistyösopimuksia."

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ