Löydämme keksintösi tuottavimmat piirteet

Hiottu keksintöilmoitusprosessi takaa tuotekehityksen etenemisen

Sujuuko keksintöilmoitusten käsittely yrityksessäsi riittävän nopeasti liiketoiminnan tarpeiden ja lakisääteisten määräaikojen kannalta? Jalostuvatko tuotekehityksen ideat keksintöilmoituksiksi? Tarvitsetko apua keksintöilmoitusprosessin kuntoon laittamisessa tai keksintöilmoitusten arvioinnissa ja hallinnassa?

Autamme hiomaan prosessinne sellaiseen kuntoon, että keksintöilmoitusten käsittely etenee sovitulla tavalla oikeassa aikataulussa ja tuotekehityksen helmet saavat ansaitsemansa huomion ajoissa.

Keksintöilmoitusprosessi tukemaan keksintöjen tunnistamista

  • Määritämme, päivitämme ja räätälöimme yrityksellesi keksintöilmoitusten käsittelyprosessin.
  • Käymme yhdessä läpi tarvittavat työvaiheet, käytännöt, välineet ja resurssit, joilla keksintöilmoitusten käsittely etenee toivotulla tavalla.
  • Autamme toteuttamaan keksintöilmoitusten kirjauskäytännön, jolla varmistetaan, ettei keksinnön dokumentointi muodosta liian suurta kynnystä, mutta päätöksenteon kannalta tarvittavat tiedot ovat kuitenkin saatavilla, kun niitä tarvitaan.

Keksintöilmoitusten käsittely palveluna:
Keksintöilmoitusten arviointi ja keksintöilmoitusten hallinta

Tarjoamme kokonaispalvelun tai juuri tarpeisiisi räätälöidyn palvelun keksintöilmoitusten arviointiin ja hallintaan. Yrityksesi omat resurssit vapautuvat strategisten päätösten tekemiseen riittävien tietojen pohjalta. Yrityksellesi optimoitu palvelu voi käsittää esimerkiksi seuraavia tehtäviä:

  • Varmistamme, että keksintöilmoituksessa on tarvittavat perustiedot ja annamme keksinnöstä yleistasoisen suojausehdotuksen.
  • Teemme uutuustutkimuksen tai muun soveltuvan haun tai tutkimuksen valitsemillenne keksinnöille tai ennalta sovitut kriteerit täyttäville keksintöilmoituksille.
  • Laadimme lomakkeen tai muun menettelyn keksintöilmoitusten kirjaamiseen.
  • Vastaanotamme, esikäsittelemme ja arvioimme keksintöilmoitukset, teemme tarvittavat kartoitukset ja tutkimukset sekä valmistelemme ja tuemme päätöksentekoa.
  • Hallinnoimme kommentti- ja hyväksyntäkierroksia ja määräaikoja sekä huolehdimme tarvittavista muistutuksista sovitulla tavalla.

     Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ
Apua työsuhdekeksintöjen käsittelyyn: Keksintöilmoitukset rivakasti IPR-salkkuun
Miten laadin keksintöilmoituksen?