Innovaatioseteli ja IPR-palvelupaketit

Innovaatioseteli on rahoitus, jonka Business Finland tarjoaa pk- ja start up -yrityksille. Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat ulkopuolista osaamista viedäkseen eteenpäin uutta, kansainvälisiä kasvumahdollisuuksia omaavaa tuote- tai palveluideaansa.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Innovaatiosetelin arvo on 6000€.*

*Innovaatiosetelin voi käyttää Kolsterin asiantuntijapalveluihin. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaava palvelukokonaisuus.

Olemme luoneet IPR-tehopaketteja, jotka vastaavat yleisimpiin tarpeisiin yrityksissä, joilla on uusi tuote tai palvelu. Esimerkiksi patentti- tai tavaramerkkihakemus voidaan tehdä innovaatiosetelirahoituksella, silloin kun kyse on uudesta tuotteesta tai palvelusta, jolla nähdään olevan kansainvälistymismahdollisuuksia. Palvelupakettimme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • Mallioikeudet

Kolster vahvistuu kansainvälisellä osaamisella

Kolster

06.10.2022

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Patenttisalkun rakentaminen strategisesti kannattaa

Kolster

27.09.2022

Lisää ajankohtaista

"Innovaatiostelirahoituksella voit hankkia laajasti erilaisia palveluita kansainvälistä kasvupotentiaalia omaaville yrityksen tuote- tai palveluideoille. Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti yrityksesi tarpeisiin!"

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on Business Finlandin (entinen Tekes) tarjoama rahoitus pk- ja startup-yrityksille. Innovaatiosetelillä rahoitetaan tuote- ja palveluideoita, joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia. Setelillä voi hankkia asiantuntijapalveluita. Setelin arvo on 6 000 euroa. 

Ota yhteyttä