Skip to content

Innovaatioseteli ja IPR-palvelupaketit

Haluatko kehittää yrityksesi toimintaa ja saada rahoitusta uusiin projekteihin? Innovaatioseteli on rahoitus, jonka Business Finland tarjoaa pienille yrityksille. Hae innovaatioseteliä Business Finlandin verkkosivuilta ja ota askel kohti kasvua ja kehitystä.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Avustuksen suuruus on korkeintaan 4500€.*

*Innovaatiosetelirahoituksen arvo on 75 % hankittavasta palvelusta ja maksimissaan 4500 EUR. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaava palvelukokonaisuus.

Aineettoman omaisuuden suojaaminen on tärkeä osa innovaatioiden kehittämistä. Business Finlandin innovaatiosetelin voit myös hyödyntää aineettoman omaisuutesi suojaamiseen. Suojaamme aineettoman omaisuutesi asianmukaisesti ja autamme kehittämään siitä kilpailuetua. Innovaatiosetelin kokoiset IPR-palvelupakettimme vastaavat yritysten yleisiin IPR-tarpeisiin. Oli kyse patenttihakemuksesta, brändin suojaamisesta tai IPR-strategiasta, palvelupakettimme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat ulkopuolista osaamista viedäkseen eteenpäin uutta, kansainvälisiä kasvumahdollisuuksia omaavaa tuote- tai palveluideaansa. Ota yhteyttä tänään!


OTA YHTEYTTÄ

"Innovaatiostelirahoituksella voit hankkia laajasti erilaisia palveluita kansainvälistä kasvupotentiaalia omaaville yrityksen tuote- tai palveluideoille. Ota yhteyttä niin räätälöidään paketti yrityksesi tarpeisiin!"

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on rahoitus, jonka Business Finland tarjoaa pienille yrityksille ulkopuolisen osaamisen hankkimiseen uuden tuote- tai palveluidean kansainvälisen kasvun tukemiseksi. Setelillä voi hankkia asiantuntijapalveluita.

Mitä yritykset voivat käyttää innovaatioseteliä varten?

Yritykset voivat käyttää innovaatioseteliä ulkopuolisen osaamisen hankkimiseen, kun he tarvitsevat apua uuden tuote- tai palveluideansa kansainväliseen kasvattamiseen.

Mikä on innovaatiosetelin arvo?

Innovaatiosetelin arvo on korkeintaan 4 500 euroa.

Kuinka innovaatiosetelin hakeminen tapahtuu?

Innovaatioseteliä haetaan Business Finlandin sähköisessä asiointipalvelussa. Lue lisää hausta täältä.

Mitä IPR-tehopaketteja Kolster tarjoaa?

Kolster tarjoaa IPR-tehopaketteja, kuten Brändipaketti, Lakipaketti ja Patenttipaketti.  Lue paketeista lisää täältä.

OTA YHTEYTTÄ