Innovaatioseteli ja IPR-palvelupaketit

Innovaatioseteli on rahoitus, jonka Business Finland tarjoaa pk- ja start up -yrityksille. Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat ulkopuolista osaamista viedäkseen eteenpäin uutta, kansainvälisiä kasvumahdollisuuksia omaavaa tuote- tai palveluideaansa.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Innovaatiosetelin arvo on 5000€.*

*Innovaatiosetelin voi käyttää Kolsterin asiantuntijapalveluihin.

Olemme luoneet IPR-tehopaketteja, jotka vastaavat yleisimpiin tarpeisiin yrityksissä, joilla on uusi tuote tai palvelu. Esimerkiksi patentti- tai tavaramerkkihakemus voidaan tehdä innovaatiosetelirahoituksella, silloin kun kyse on uudesta tuotteesta tai palvelusta, jolla nähdään olevan kansainvälistymismahdollisuuksia. Palvelupakettimme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Innovaatiosetelin hakeminen on kesätauolla 20.6. - 31.7. 2022.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Patenttisalkun rakentaminen strategisesti kannattaa

Kolster

27.09.2022

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Kolme arvokasta vinkkiä: Näin syntyy hyvä patenttihakemus

Kolster

15.09.2022

Lisää ajankohtaista

"Näen lakimiehen roolin ennen kaikkea asiakkaan liiketoiminnan sparraajana ja aktiivisena kehittäjänä pelkän riskien osoittelun ja juridisen jargonin viljelyn sijaan.”

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on Business Finlandin (entinen Tekes) tarjoama rahoitus pk- ja startup-yrityksille. Innovaatiosetelillä rahoitetaan tuote- ja palveluideoita, joilla on kansainvälistä kasvupotentiaalia. Setelillä voi hankkia asiantuntijapalveluita. Setelin arvo on 5 000 euroa. 

Ota yhteyttä