Omaisuuden rakentaminen / Innovaatioseteli & IPR-palvelupaketit

Innovaatioseteli & IPR-palvelupaketit

Innovaatioseteli on rahoitus, jonka Business Finland (ent. Tekes) tarjoaa pk- ja start up -yrityksille. Se on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat ulkopuolista osaamista viedäkseen eteenpäin uutta, kansainvälisiä kasvumahdollisuuksia omaavaa tuote- tai palveluideaansa. 

Olemme luoneet IPR-tehopaketteja, jotka vastaavat yleisimpiin tarpeisiin yrityksissä, joilla on uusi tuote tai palvelu.  Palvelupakettimme räätälöidään aina tarpeesi mukaisesti, ja esimerkiksi patentti- tai tavaramerkkihakemus voidaan tehdä innovaatiosetelillä. Palvelupakettimme: 

Testaa, miten saisit rahoituksesta parhaan hyödyn irti omassa liiketoiminnassasi.

Ota yhteyttä

Hinta

Arvo: 5000 €

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Innovaatioseteli on Business Finlandin rahoitusmuoto, jolla voi hankkia Kolsterin asiantuntijapalveluja yhteensä 5 000 euron arvosta.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Hakemusvaihe

Aloituskeskustelussa kartoitamme tarpeesi ja käymme yhdessä läpi millaisia vaihtoehtoisia Kolsterin palveluita innovaatiosetelirahoituksella voi kattaa. Avustamme tarvittaessa hakemuksen laatimisessa, mutta varsinainen hakemus tulee rahoituksenhakijan jättää itse Business Finlandin sähköisessä asiointipalvelussa.

2. Työn aloittaminen

Kun olet toimittanut meille kopion myönteisestä rahoituspäätöksestä, ryhdymme välittömästi suorittamaan toimeksiantoa.

3. Työn toteutus

Annamme arvion toimeksiantoon tarvittavasta aikataulusta ja pidämme sinut tietoisena työn etenemisestä.

4. Raportointi ja laskutus

Rahoituksen saajan on laadittava loppuraportti Business Finlandin asiointipalvelussa 4 kuukauden kuluessa rahoituspäätöksen voimassaoloajan päättymisestä. Rahoituksen saaja maksaa palvelun Kolsterille ja saa laskua ja loppuraporttia vastaan 5000 euroa Business Finlandilta takaisin.

Ota yhteyttä

Innovaatiostelirahoituksella voit hankkia laajasti uuteen tuotteeseen tai palveluun liittyviä palveluita. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Sanna Häikiö, Associate Partner, Counsel IP & Technology law

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!