Valvonta, puolustus ja riidanratkaisu / Kilpailijavalvonta: suojaukset, suojausaktiivisuus

Kilpailijavalvonta: suojaukset, suojausaktiivisuus

Tiedätkö, mitä IP-oikeuksia kilpailijallasi on? Epätietoisuus voi olla kuolinisku liiketoiminnallesi. Kilpailijavalvonnalla varmistat samalla, ettet loukkaa toisten IP-oikeuksia.

Oman suojauksen ja IP-oikeuksien varmistamisen lisäksi on olennaista varautua muiden IPR-oikeuksien muodostamiin riskeihin. Kilpailijaseurantamme avulla olet aina ajan tasalla, voit reagoida muutoksiin ajoissa, ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Riskianalyysi ja tilannekatsaus antavat ajankohtaista tietoa kilpailijoittesi tärkeistä IPR-oikeuksista.

Ota yhteyttä

Kuukausi-, kvartaali- tai puolivuosittainen raportti alkaen

200 € 

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Lopullinen hinta määräytyy seurannan laajuden ja analysoinnin perusteella.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Kartoitamme tarpeesi ja sovimme yhdessä mitä valvotaan, kuinka usein, ja miten laajasti raportoimme. Autamme valvontaprofiilin määrittämisessä aina tietyn teknologian valvonnasta kilpailijoiden seurantaan. Pystytämme jatkuvatoimisen seurannan, jonka jälkeen voit luottaa siihen, että saat kaiken olennaisen tiedon käsiisi. 

2. Kun tietoon tulee kilpailijoiden IPR-oikeuksia

Arvioimme kilpailijan IPR-oikeuksien tilannetta ja suojauksen vaihetta. Teemme kanssasi riskianalyysin, ja voimme tarvittaessa arvioida suojan vahvuuden. Suosittelemme tilannearvion perusteella jatkotoimenpiteitä, kuten toimenpiteet kilpailijan oikeuksien mitätöintiä varten, seurannan jatkaminen tai mitätöintiprosessin aloittaminen. 

3. Riskiarviointi ja jatkotoimenpiteistä sopiminen

Riskiarvion pohjalta suosittelemme asiakkaalle tarvittavia jatkotoimenpiteitä.

Ota yhteyttä

Parhaat asiantuntijamme käytettävissäsi

Kaikki asiantuntijamme

Oman IPR-salkun rakentamisen lisäksi on tärkeä pysyä ajan tasalla siitä, mitä markkinoiden muut toimijat tekevät. Seuraamalla aktiivisesti kilpailijoiden toimintaa voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

Krister Karlsson Associate Partner, Head of Biotech & Chemistry, European Patent Attorney

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!