Skip to content

Kilpailijavalvonta: suojaukset, suojausaktiivisuus

Tiedätkö, mitä IP oikeuksia kilpailijallasi on? Miten varmistat, ettet loukkaa toisen IP-oikeuksia? Mitä tehdä kilpailijan patentille? Kilpailijavalvonnalla vähennät epätietoisuutta ja annat itsellesi lisää mahdollisuuksia onnistuneeseen liiketoimintaan.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Teemme tilannekatsauksen kilpailijasi nykysalkusta tai koko tekniikan alasta.
Kuukausittaisen raportin hinta alkaen 150€ (+alv).*

*Tilannekatsaus voidaan toteuttaa kuukausittain, kvartaaleittain tai vuosittain. Kilpailijaseuranta voi olla myös jatkuvaa.

Oman suojauksen ja IP-oikeuksien varmistamisen lisäksi on tärkeää varautua reagoimaan muiden IPR-oikeuksien muodostamiin riskeihin. Sanotaan, että tieto lisää tuskaa, mutta epätietoisuus voi olla kuolinisku liiketoiminnallesi.

  • Riskianalyysin ja tilannekatsauksen avulla varmistat, että sinulla on ajankohtainen tieto kilpailijoiden tärkeistä IPR-oikeuksista.
  • Näin voit varautua muuttuviin tilanteisiin ajoissa, eivätkä kipailijat pääse yllättämään sinua.
  • Kolsterin kilpailijaseurannan avulla pysyt ajan tasalla ja minimoit ikäviä yllätyksiä.

Ota yhteyttä meihin

"Toimivan IPR-salkun hoitoon kuuluu olennaisena osana tieto kilpailijoiden vastaavista salkuista ja mahdollisista riskeistä. Järkeviä ratkaisuja ja toimenpiteitä voi tehdä ainoastaan tietoon perustuen. "

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Miksi kilpailijavalvontaa tulisi tehdä?

Omien aineettomien oikeuksien suojaamisen ohella on olennaista seurata muiden oikeuksia, jottet esimerkiksi loukkaa niitä tietämättä. Kilpailijavalvonta tarkoittaa riskianalyysien ja tilannekatsausten tekemistä kilpailijoiden IP-oikeuksista. Kilpailijaseurantamme avulla yrityksesi pysyy tilanteen tasalla ja välttyy ikäviltä yllätyksiltä. 

Ota yhteyttä meihin