Skip to content
lakipalvelut

KOLSTER TAMPERE

ÄLYNVÄLÄYKSIÄ MAAILMALLE

Tamperelaiset innovaatiot loistavat myös kaukana kotoa. Me huolehdimme kokonaisvaltaisesti siitä, että yrityksesi aineettomat oikeudet ovat turvassa. 

Jätä Y-tunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme sinuun yhteydessä.

SUOSITUIMMAT PALVELUMME PAIKALLISESTI

Olemme kumppanisi aineettomien oikeuksiesi turvaamisessa ja arvon kasvattamisessa. Kolsterin kokeneet asiantuntijat palvelevat sinua Tampereella.

Konepajateollisuuden tuntija

Älykkäät koneet, automaation, sorvausta, CNC-tekniikkaa ja paljon muuta –  tamperelainen konepajateollisuus on tunnettu innovaatiovoimastaan ja korkeasta laadustaan. Ei siis ihme, että tamperelaisen työn vaikutus ulottuu kauas Suomen rajojen ulkopuolelle.

Oli kyse koneenrakennuksesta, teollisuuden automaatiotekniikasta tai energiatehokkuuteen liittyvistä ratkaisuista, olemme asiantunteva kumppanisi patentoinnissa ja muussa aineettoman omaisuutesi suojaamisessa.

Korkealle teknologialle suojaa 

Tampere tunnetaan vahvoista ICT-alan yrityksistä. Jotkut ovat erikoistuneet kyberturvallisuuteen, toiset rakentavat pilvipalveluita ja jossain kehitetään ohjelmistoja, mutta yhdessä tuumin kaikki rakentavat Tamperetta, joka on ICT-alan suunnannäyttäjä.

Me olemme korkean teknologian suojaamisen asiantuntija. Kun teknologisilla innovaatioilla halutaan muuttaa maailmaa, on keskeistä varmistaa, että aineettomat oikeudet on asianmukaisesti suojattu. Muussa tapauksessa teet tuotekehitystä kilpailijoillesi.

KOLSTER WEBINAR

Arvoa aineettomasta – IPR-strategioita teollisuuteen

Miten kasvupotentiaalista saa otteen? Tervetuloa Kolsterin Webinaariin tiistaina 10. lokakuuta.

Head of Kolster Tampere Petri Liuha

Patentti on sijoitus tuotekehitykseen ja yrityksen markkinaosuuteen. Palvelemme sinua kaikissa patentointiin liittyvissä asioissa, aina ennakkouutuustutkimuksista oikeuksien puolustamiseen asti.

Petri Liuha

HEAD OF KOLSTER TAMPERE
045 7820 1702
petri.liuha@kolster.com

Ossi Huhtanen

Partner, European Patent Attorney
+358 50 524 2418
ossi.huhtanen@kolster.com

Reijo Rantanen

Partner, European Patent Attorney
+358 50 362 9560
reijo.rantanen@kolster.com

Sinikka Veittola

Associate Partner, European Patent Attorney
+358 50 344 4687
sinikka.veittola@kolster.com

Matias Mähönen

Patent Agent
045 7820 1709
matias.mahonen@kolster.com

Ria Makkonen

Patent Agent
04578201711
ria.makkonen@kolster.com

Milloin meihin kannattaa olla yhteydessä?

Mitä varhaisemmassa vaiheessa meihin on yhteydessä, sitä parempi keksinnön suojauksen kannalta. Siten voidaan mahdollisimman aikaisin huomioida esimerkiksi kilpailijoiden mahdolliset ennestään tunnetut ratkaisut ja vältytään turhilta tuotekehityskustannuksilta.

Isoilla yrityksillä on jo useita patentteja IPR-salkussaan ja paljon kilpailijoita markkinoilla. Yhteyttä kannattaa ottaa esimerkiksi tuoteperhettä laajennettaessa, tai kun halutaan varmistaa toimintavapaus markkinoilla.

Miksi keksintöjen suojaaminen on olennaista?

Asiakkaalla on keksinnön suojaukseen vaadittavat ideat ja kokeellinen data, mutta ei välttämättä tietoa siitä, kuinka saada paras mahdollinen suoja tuotteelle tai menetelmille. Paras ja yksilöllisiä tarpeita vastaava ratkaisu kehitetään yhteistyössä asiamiehen kanssa.

Asiakkaitamme ovat sekä isot kansainväliset konsernit että pienet startupit, joiden resurssit eroavat huomattavasti toisistaan. Mahdollistamme kasvua ja ratkaisemme IPR-ongelmia eri toimialoilla ja eri kokoisissa yrityksissä.

AJANKOHTAISTA AIHEESTA

KESKUSTELLAAN PAIKALLISESTI

Mietitkö innovaatiosi suojausmahdollisuuksia? Tai onko nyt aika tehdä kartoitus IPR-tilanteestasi? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.