Ura Kolsterilla

Haluatko IPR-alan näköalapaikalle työskentelemään tulevaisuuden innovaatioiden ja brändien parissa?

Kolster is recruiting_Join our growing IP team

Vuonna 1874 perustettu Kolster Oy Ab on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistuneista  asiantuntijayrityksistä. Asiakkaitamme ovat niin globaalisti toimivat suuryritykset, keskisuuret kasvuyritykset kuin myös toimintansa alkuvaiheessa olevat innovatiiviset start-upit. Palveluksessamme on yli 100 IPR-alan asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa.

Haemme uutta Kuopion toimipistettämme kehittämään

PATENTTIASIAMIESTÄ

Vastaat Kuopion ja koko Itä-Suomen asiakkuuksista ja olet mukana luomassa tulevaisuuden kasvustrategioitamme. Toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa ja syvennät olemassa olevia asiakassuhteita sekä luot uusia asiakkuuksia. Patenttihakemuksien laatimisen ohella huolehdit niiden käsittelystä maailmanlaajuisesti sekä puolustat asiakkaidemme oikeuksia osallistumalla tarvittaessa myös oikeudenkäynteihin. Yrittäjähenkisenä ja kokeneena IPR-ammattilaisena sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heidän liiketoimintaansa sopivat ratkaisut. Kaikissa näissä asioissa sinun tukenasi on koko organisaatiomme laaja teknologia- ja patenttiosaaminen.

Toivomme, että

  • sinulla on DI tutkinto, mielellään kone- tai sähkötekniikan alalta, tai muu tehtävään soveltuva koulutus tai tutkinto
  • olet hankkinut vankan kokemuksen IPR-alalta
  • neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat huippuluokkaa
  • olet looginen ja osaat ratkoa monimutkaisia asiakokonaisuuksia
  • haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja olet kiinnostunut myös IPR-juridiikasta
  • kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja olet myös hyvä tekninen kirjoittaja

Panostamme voimakkaasti toimintamme kehittämiseen ja tarjoamme nykyaikaisen sekä joustavan työympäristön, hyvät edut ja erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRM-Search Oy:ssä konsultti Nina Kesälä, puh. 050-38 000 44, nkesala@hrm-search.com. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

JÄTÄ HAKEMUS

Avoin haku

Jos olet kiinnostunut urasta Kolsterilla, älä epäröi, vaan lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi. Haemme jatkuvasti parhaat IPR-alan osaajat joukkoomme, joten osaamisprofiilisi ja tarpeemme saattavat kohdata!

Tällä hetkellä haemme erityisesti:

  • Orgaanisen kemian alan patenttiasiamiestä (Helsinki/Turku)
  • ICT-alan patenttiasiamiestä (Helsinki/Oulu/Tampere)
  • Konetekniikan alan patenttiasiamiestä (Helsinki)

Meillä Kolsterilla intohimonamme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään immateriaalioikeuksiaan (patentit, tavaramerkit, mallioikeudet) sekä puolustamaan niitä. Kolster on rakentanut perustamisestaan, vuodesta 1874 lähtien, vahvan kansainvälisen yhteistyöverkoston, joka on mukana toimeksiannoissamme päivittäin. Toimimme maailman suurimpien yritysten (26 % Fortune TOP100 globaaleista yrityksistä ja 29 % Forbes TOP 100 global brändeistä), keskisuurten sekä hyvinkin paikallisten start-up:ien kanssa. Kiinan markkinat ovat vahvasti kasvava liiketoiminta-alue, jossa toimimme niin kiinalaisten kuin Kiinaan menevien kansainvälisten yritysten IPR-kumppanina.

Yli 1700 asiakastamme antavat asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja kehittyä IPR-ammattilaisena. Tarjoamme modernit työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden joustavaan työntekoon. Haluamme, että Kolster on paras työpaikka kehittyville IPR-ammattilaisille.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä

Kolsterilla työskentelee yli 100 IPR-alan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Vaasassa, Seinäjoella ja Oulussa. Haluaisitko liittyä asiantuntevaan joukkoomme?