Skip to content

Business Match Making -matka Kiinaan: Guangdong, Hong Kong ja Hainan

23.08.2023

Suomi-Kiina kauppayhdistys järjestää yhdessä Kolsterin ja Business Finlandin kanssa bisnesdelegaatiomatkan Kiinaan 22.10.–28.10.2023. Matkan tarkoituksena on auttaa suomalaisia yrityksiä pääsemään Kiinan markkinoille, erityisesti Guangdongiin, Hongkongiin ja Hainaniin.

Matkaan kuuluu yritys- ja sairaalavierailuja sekä yksittäisiä kumppanuusneuvotteluja. Tarjoamme myös valmennusta ennen matkaa, ja sen jälkeen pidetään puolipäiväinen "Next Step" -seminaari. Matkalla saat tietoa Kiinan terveysmarkkinoista ja markkinoille pääsyä helpottavista käytännöistä. Se tarjoaa mahdollisuuden myös uusiin bisneskumppanuuksiin ja auttaa hahmottamaan strategiaa Kiinan markkinoille astumiseen.

Matkan hinta henkilöä kohti on noin 7750 euroa sisältäen matkan koordinoinnin, majoituksen, kuljetukset ja ateriakulut Hainanissa, Hongkongissa, Guangzhoussa ja Shenzhenissä, HK-Hainan-Shenzhen -lennot, neuvontapalvelut sekä seminaarin matkan jälkeen.

Business Finland voi osittain rahoittaa osallistuvien yritysten kustannuksia. Lisätietoja saat Business Finlandin verkkosivuilta.

Ilmoittautumisen takaraja on 30. syyskuuta 2023.

Ryhmän koko

16–20 henkilöä (pidätämme oikeuden matkan perumiseen, mikäli ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi)

Järjestäjät

Bisnesdelegaatiomatkan tarjoaa Suomi-Kiina Kauppayhdistys ja sitä tukee Business Finland China. Kolster Oy Ab toimii vastuullisena järjestäjänä.

Kolster Oy Ab

Kolster on yksi Euroopan kokeneimmista IPR-alan yrityksistä. Kolsterin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sillä on toimipisteitä Suomen suurimmissa kaupungeissa, Kiinassa (Shenzhen ja Shanghai) sekä Isossa-Britanniassa. 

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko ilmoittautua? Ota yhteyttä!

Zhangping Wu
Sales Growth Lead, China Desk , IP Specialist
zhangping.wu@kolster.com
+358 40 707 3877