Uutiset  ⋅   Kolster China Desk™

Kolsterille jälleen palkinto Kiinassa: Vuoden 2019 suositeltavin kansainvälinen IP-yritys

13.02.2019
Takaisin

13.2.2019

Kolster palkittiin Pekingissä vuoden 2019 kiinalaisille toimijoille suositeltavimpana kansainvälisenä IP-yrityksenä. Palkinto myönnettiin vuosittaisessa China Annual IP Forum -konferenssissa kiinalaisen IP-alan lehden China Intellectual Property Magazinen listauksen perusteella. 

China IP_2019 recommended IP agencies

Kyseessä on Kiinan vaikutusvaltaisin IP-listaus. Palkinnon vastaanottivat Kolsterin toimitusjohtaja Timo Helosuo sekä China Deskin IP-asiantuntija Zhangping Wu. Kolsterin voittoa perusteltiin yrityksen korkealaatuisella IP-työllä sekä tavaramerkkikommunikaatiolla Kiinan kanssa samoin kuin kattavalla ja monipuolisella kokemuksella tavaramerkki- ja patenttiasioissa. Perusteluissa mainittiin myös merkittävä työ eurooppalaisyritysten auttamisessa Kiinaan ja vastavuoroisesti kiinalaisten yritysten auttamisessa Euroopan markkinoille.

”Kiinaan liittyvissä asioissa Kolster on yksi kokeneimmista ja ammattitaitoisimmista immateriaalioikeusyrityksistä koko Euroopassa. Juuri saamamme palkinnon lisäksi Kolster on aiemmin muun muassa nimitetty ensimmäiseksi ulkomaiseksi Kiinan tavaramerkkiyhdistyksen (CTA) täysivaltaiseksi jäseneksi”, kertoo Zhangping Wu.

Palkinto myönnettiin vuosittain järjestettävässä IP-konferenssissa, joka tarjoaa yhteenvetoja ja ennusteita Kiinan IP-alan kehityksestä ja kohokohdista. Kolster vastaanotti parhaan IP-yrityksen palkintonsa noin seitsemänsadan IP-alan johtavan asiantuntijan, yrityspäättäjän sekä IP-tuomioistuin- ja yliopistoedustajan läsnä ollessa. China Intellectual Property Magazinen listaus, jonka perusteella voittaja valikoituu, on yhtä vaikutusvaltainen kuin IP-alan maailmanlaajuisesti kattavin ja arvovaltaisin Managing Intellectual Property (MIP) IP Stars -listaus.

”Kolster sai tunnustusta Kiinan vaikutusvaltaisimmalta IP-yhteisöltä. Tämä palkinto on osoitus merkittävästä työstämme Kiinassa. Voitto tarkoittaa, että kiinalaiset yritykset tuntevat Kolsterin entistäkin paremmin. Tämä myös parantaa mahdollisuuksiamme vahvistaa yhteistyötämme kiinalaisten yritysten ja viranomaisten kanssa”, Wu sanoo.

Suositelluimman kansainvälisen IP-yrityksen tittelin voittaminen ei ole ainoa Kolsterin saama kansainvälinen tunnustus. Myös yhtiön sijoitus MIP IP Starsin maailmanlaajuisella listalla korkeimman tason patentti- ja tavaramerkkialan asiantuntijayrityksenä sekä CTA:n viime syksynä myöntämä palkinto Kolsterin panoksesta kansainvälisessä tavaramerkkiviestinnässä kertovat yrityksen vahvasta IP-osaamisesta. Lisäksi Kolster edustaa 45:ta prosenttia Fortune Global 100 -listan suuryrityksistä.  

Best Foreign IP Office_China3

Ota yhteyttä

Timo Helosuo
CEO
timo.helosuo@kolster.fi
040 5761659

Zhangping Wu
Business Development Manager & IP Specialist, Kolster China Desk™
zhangping.wu@kolster.fi
040 7073877