Patentit  ⋅   Referenssit

NAAVA: ”IPR on tärkeä osa yrityksen sijoittajatarinaa ja yrityksen arvostamista”

27.03.2017
Takaisin

23.3.2017

Eeva Niemelä, VP Interior Design at NAAVA Group:

”IPR on tärkeä osa yrityksen sijoittajatarinaa ja yrityksen arvostamista”

Eeva Niemelä-NAAVA"NAAVA®-tuotteemme ja niiden toimintaa ohjaava, sensoritietoon ja tekoälyyn pohjautuva NaavaOS teknologiamme, ovat globaalisti ainutlaatuisia ja pohjautuvat pitkään tutkimus- ja tuotekehitystyöhön. Tutkimukseen ja kehitykseen valtavasti panostaneena ja kansainvälisille markkinoille suuntaavana teknologiayrityksenä immateriaalisten oikeuksien suojaaminen on meille erittäin tärkeää.

Tavoitteenamme on nopea kansainvälinen kasvu ja sitä vauhdittamaan olemme keränneet rahoitusta juuri maaliskuussa päättyneellä A-sijoituskierroksella yhteensä yli 5 miljoonaa euroa. IPR on tärkeä osa yrityksen sijoittajatarinaa ja yrityksen arvostamista ja siksi tyypillisesti yksi sijoittajaehdokkaiden ensimmäisiä kysymyksiä. Tuotekonseptin suoja tuo kilpailuetua. 

Tällä hetkellä toimimme Suomessa ja Ruotsissa ja alkuvuoden 2017 aikana olemme käynnistäneet toiminnot myös New Yorkissa. Aasiaan ja siellä erityisesti Kiinaan laajentuminen on lähivuosien suunnitelmissa ja oletamme, että Aasiasta tulee meille pitkällä aikavälillä tärkein markkina-alue. Tavoitteenamme on tehdä työpaikoista maailman suurkaupungeissa onnellisempia ja terveellisempiä, tuomalla luonto ja terveellinen ilma sisätiloihin."

Lue Kolsterin ja Naavan yhteistyöstä Kolsterin toimitilaratkaisuissa Helsingin Salmisaaressa:
Tilan sydän on siellä, missä ihmiset kohtaavat

 

Ota yhteyttä

Patenttisuojauksen Naava-asiantuntijamme:

Klaus Roitto
Associate Partner, European Patent and Design Attorney
klaus.roitto@kolster.com
050 524 2403