Skip to content

MIP IP Stars: Kolster vahvasti alan kärjessä − lisäksi erikoistunnustus Prosecution Firm of the Year 2019

28.03.2019

28.3.2019

Kolster nousi jälleen kansainväliseen tähdistöön alan kattavimmassa tutkimuksessa. Kiitämme hienosta palautteesta sekä asiakkaitamme että kansainvälisiä kollegoitamme.

Kolster_Prosecution firm of the year 2019Kolsterin patentti- ja tavaramerkkiosaaminen on arvioitu parhaalle ykköstasolle eli TIER 1 -kategoriaan merkittävässä kansainvälisessä tutkimuksessa. IPR-alalla arvostettu julkaisu Managing Intellectual Property on jo yli 20 vuoden ajan toteuttanut alan kattavimman ja tunnetuimman haastattelututkimuksen MIP IP Stars, ja vuoden 2019 yhtiökohtaiset tulokset on julkistettu.

Tänä vuonna saimme lisäksi erikoistunnustuksen työstämme patenttihakemusten ja tavaramerkkirekisteröintien hoidossa maailmanlaajuisesti. Tutkimuksessa parhaiten menestyneiden kuuden suomalaisen asiantuntijayrityksen joukosta Kolster nousi voittajaksi sarjassa Prosecution Firm of the Year – Finland 2019.

IPR-alan erikoistunnustukset jaettiin 7.3.2019 Managing IP Global Awards 2019 -tilaisuudessa Lontoossa. Ne annettiin yhtiöille, jotka ovat viimeisen vuoden aikana hoitaneet menestyksellisesti haasteellisia asiakastoimeksiantoja, olleet innovatiivisia toiminnassaan ja vieneet koko IPR-alan kansainvälistä kehitystä eteenpäin.

patent team Kolster

”Patenttiasiakkaamme edustavat laajaa kirjoa korkean teknologian toimialoja, ja asiantuntijamme ovat tottuneita viemään läpi haastavia patentointiprosesseja kaikkialla maailmassa. Saamamme tunnustus kertoo arvostuksesta ja luottamuksesta, jota työmme ja palvelumme nauttivat asiakkaidemme ja kansainvälisten kumppaneidemme taholta", kommentoi osaltaan patenttijohtaja Tapio Äkräs (kuvassa oikealla ylhäällä). 

MIP IP Stars 2019 -tutkimus kattaa yli 80 maata ja perustuu laajaan kysely- ja haastattelututkimukseen, jossa sekä asiakkaat että alan kansainväliset kollegat arvioivat eri maiden parhaita asiantuntijayrityksiä ja asiantuntijoita. Tulokset julkistetaan vaiheittain alkaen yrityskohtaisista tuloksista. Henkilökohtaiset Trademark Star ja Patent Star -erityismaininnat julkistetaan myöhemmin tämän kevään ja kesän aikana.


LUE LISÄÄ muista tänä vuonna jo saamistamme tunnustuksista:

Kolsterin tavaramerkkiasiantuntijoille jälleen kansainvälistä tunnustusta – maininta myös riita-asioiden hyvästä hoidosta

Kolsterille jälleen palkinto Kiinassa: Vuoden 2019 suositeltavin kansainvälinen IP-yritys

OTA YHTEYTTÄ