Tavaramerkit  ⋅   Uutiset

MIP EMEA Awards 2020: Kolsterille voitto tavaramerkkiyritysten sarjassa

12.03.2020
Takaisin

12.3.2020

Kolsterin tavaramerkkitiimi sai erityistunnustuksen viime vuoden menestyksellisestä asiakastyöstään brändien suojauksessa ja puolustamisessa, kun Managing Intellectual Property (MIP) palkitsi Kolsterin IPR-alan kansainvälisessä EMEA Awards 2020 -gaalassa voittajana sarjassa ”Trade Mark Prosecution”.

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme saaneet jälleen kansainvälistä tunnustusta tavaramerkkitiimimme osaamiselle. Tavaramerkkimaailma on jatkuvassa murroksessa, ja kansainvälisesti katsoen lainsäädäntö ja käytännöt muuttuvat nopeassa tahdissa. Laaja-alainen osaaminen ja vuosikymmenten kokemus tästä erikoisalueesta on jälleen näyttänyt arvonsa”, kommentoi Kolsterin laki- ja tavaramerkkiyksikön johtaja Leena-Maija Marsio.

Managing IP Awards on IPR-alan merkittävin palkintogaala. Tämän vuoden MIP EMEA Awards 2020  -tapahtuma Lontoossa keräsi koolle lähes 400 IPR-alan vaikuttajaa. Kolsterin voitto sarjassa ”Trade Mark Prosecution Firm of the Year 2020 ─ Finland” ison kansainvälisen foorumin edessä on hieno tunnustus viime vuoden aikana tehdystä asiakastyöstä sekä aktiivisesta toiminnasta tavaramerkkialan järjestöissä INTA:ssa, ECTA:ssa ja MARQUES’ssa alan kansainvälisten käytäntöjen kehittämiseksi.

Managing IP Awards -erityistunnustukset perustuvat kattavaan kansainväliseen MIP IP Stars -tutkimukseen asiakkaiden ja alan asiantuntijoiden keskuudessa. MIP-tutkimustiimi analysoi tietoa asiakastoimeksiannoista sekä kerää palautetta tuhansilta yrityksiltä ja IPR-alan asiantuntijoilta. Tulosten julkistus huipentuu vuosittain gaalaan, jossa palkitaan yritykset, joiden työllä on ollut suuri merkitys asiakkaille tai alan lainsäädännön ja käytäntöjen kehittymiselle viimeisen kalenterivuoden aikana.

”Kiitämme hienosta palautteesta sekä asiakkaitamme että kansainvälisiä kollegoitamme. Merkittävä osa asiakkaistamme koostuu globaaleista yrityksistä ja maailman merkittävimpien brändien haltijoista, mutta myös kotimainen asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti. Vahvan kansainvälisen kokemuksen ja laajan partneriverkoston avulla pystymme auttamaan pieniäkin yrityksiä suojaamaan brändinsä tehokkaasti kansainvälisillä markkinoilla”, sanoo Kolsterin tavaramerkkitiimiä vetävä Joose Kilpimaa.

Myös vuosi sitten Kolster sai tunnustusta ammattiosaamisestaan sekä tavaramerkkirekisteröintien että patenttihakemusten kansainvälisessä hoidossa, ja nousi Managing IP Awards -voittajaksi sarjassa Prosecution Firm of the Year 2019 ─ Finland.

MIP Firm of the Year 2020_Kolster

LUE LISÄÄ muista tänä vuonna jo saamistamme IPR-alan kansainvälisistä tunnustuksista sekä vaikuttamisesta tavaramerkkialan kansainvälisissä verkostoissa:

WTR1000 listaa Kolsterin kansainväliseen kärkeen tavaramerkkien suojauksessa, strategiatyössä ja riidanratkaisussa ─ erityismaininnat Joose Kilpimaalle ja Jani Kaulolle

Kolsterin voittoputki Kiinassa: Jälleen paras kansainvälinen IP-toimisto

Joose Kilpimaa & INTA: Uudenlaista innovointia tavaramerkkien käyttöön!

ECTAn IPR-asiantuntija Jani Kaulo vaikuttaa tavaramerkkien lainsäädäntöön eurooppalaisessa yhteistyössä

Maria Ojaja & MARQUES: Muutos on kaikkialla – onko brändisi siihen valmis?

Merkittävä asiakascase: Korkein oikeus teki harvinaisen ennakkoratkaisupyynnön ─ tavaramerkkiriita eteni EU:n tuomioistuimeen

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme tavaramerkkien suojauksessa, puolustamisessa ja IP-oikeuksien kaupallistamisessa:

Joose Kilpimaa
Associate Partner, Head of Trademarks, European Trademark Attorney
joose.kilpimaa@kolster.com
041 501 4507

Jani Kaulo
Partner, European Trademark and Design Attorney, Licensed Legal Counsel
jani.kaulo@kolster.com
040 637 5442

Heli Hietamies
IP Lawyer, European Trademark and Design Attorney, Licensed Legal Counsel
heli.hietamies@kolster.com
020 137 0625

Kristiina Kaislisto
Associate Partner, European Trademark and Design Attorney
kristiina.kaislisto@kolster.com
050 524 2416

Juha Myllyoja
Associate Partner, IP Lawyer, European Trademark and Design Attorney
juha.myllyoja@kolster.com
050 511 1946

Maria Ojala
IP Lawyer, European Trademark and Design Attorney
maria.ojala@kolster.com
040 669 0527

Hilkka Kerminen
European Trademark and Design Attorney
hilkka.kerminen@kolster.com
040 632 6325

Leena-Maija Marsio
Director, Legal and Trademarks, Master of Laws
leena-maija.marsio@kolster.com
050 516 9367

Sanna Häikiö
Associate Partner, Counsel, IP & Technology Law
sanna.haikio@kolster.com
040 532 2511

Hannes Kankaanpää
Counsel, IP & Technology Law, Licensed Legal Counsel
hannes.kankaanpaa@kolster.com
040 920 8703